Skip to content

Over LINCO

Een taaltraining bij LINCO is een bijzondere ervaring

U verblijft een hele week bij ons en u zult alles in het Nederlands doen, het concept van ‘complete immersie’. Uw taaltrainers zullen de hele dag bij u zijn.

Tijdens de week heeft u elke dag groeps- en privélessen. Tijdens de groepslessen kunt u werken aan uw interactie, in de privélessen kunnen we dieper op uw persoonlijke behoeften ingaan.

Voordat u naar ons centrum komt, zullen we een intake inplannen (ongeveer 30 minuten). De intake kan per telefoon of digitaal, bijvoorbeeld via Zoom. Tijdens de intake zullen we uw niveau analyseren en uw behoeften bespreken. Behoeften zoals: wilt u zich gemakkelijker kunnen uiten in de vergadering? Moet u presentaties in het Nederlands geven en wilt u dat trainen? Wilt u zich voorbereiden op een sollicitatiegesprek of wilt u beter kunnen onderhandelen? Deze thema’s zullen we in de privélessen behandelen.

Bij LINCO geloven we sterk in de kracht van samenwerken. Groepslessen zijn dus een vast onderdeel van het programma. Wij garanderen u dat de groepjes klein en homogeen zijn. Klein zodat iedereen aan bod komt, homogeen zodat er genoeg werkpunten zijn om samen aan te werken.    

Wij sluiten de week af met een evaluatiegesprek waarin we uw vooruitgang en werkpunten bespreken. U krijgt een rapport waarin uw niveau (volgens het Europees Referentie Kader) en de behandelde communicatieve en grammaticale doelstellingen worden vermeld.    

Onze taaltrainers

Uiteraard zijn al onze taaltrainers hoogopgeleide native speakers en opgeleid om op dezelfde communicatieve manier met u te werken. Daarnaast zijn al onze trainers dynamisch, creatief, geëngageerd én ze zullen er alles aan doen om uw week tot een groot succes te maken.

 

Het team van trainers wordt aangestuurd door Lisette Huibers, afgestudeerd Neerlandica. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring bij één van de beste taalinstituten van Europa en heeft al vele professionals van over de hele wereld en uit allerlei sectoren geholpen bij het leren, verbeteren en perfectioneren van hun Nederlands.    

 

 

Lisette Huibers