Skip to content

Ons trainingscentrum

Centrum Rotterdam

De taaltrainingen vinden plaats in ons trainingscentrum in Rotterdam, misschien wel de leukste stad van Nederland.

LINCO is gevestigd in een historisch pand in de Van Vollenhovenstraat in het Scheepsvaartkwartier, één van de mooiste locaties van Rotterdam. In deze historische maar tegelijk dynamische en gezellige buurt vindt u de fotogenieke Veerhaven, de Erasmusbrug (met een prachtige skyline) en de nieuwe Zalmhaventoren, de nieuwste en hoogste wolkenkrabber van de Benelux en Het Park met daarin de Euromast.

Ons trainingscentrum is sfeervol en van alle gemakken voorzien. U zult snel op uw gemak zijn, zodat we samen de beste resultaten kunnen bereiken! 

Praktische zaken

Overnachten

U zult overnachten in het Inntel Hotel Rotterdam Centre**** (op 650 meter afstand van LINCO) in een waterfront double kamer. Het Inntel Hotel is een comfortabel en modern hotel aan de Maas met een prachtig uitzicht op de rivier, de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Daar zult u kunnen genieten van een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt, zodat u uw dag goed kunt beginnen. U kunt ook gratis gebruik maken van de faciliteiten van het hotel: een zwembad, wellness en fitnessruimte.

Bereikbaarheid

LINCO is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum en goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Ook als u uit het buitenland komt, is ons centrum gemakkelijk te bereiken: Schiphol is maar 45 minuten! Het Centraal Station van Rotterdam heeft een directe verbinding met treinen uit Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda en Antwerpen. Vanaf daar kunt een kiezen voor een stevige wandeling naar hat Inntel Hotel (20 minuten) of een rit met tram 8, 23 of 25 (7 minuten, halte Leuvehaven voor de deur) of metrolijn D of E (ook halte Leuvehaven). Als u met de auto komt, kunt u parkeren in de parkeergarage onder de Erasmusbrug, tegenover het hotel (GPS: Zalmstraat 1).