Skip to content

Het programma

Duur

5 dagen

8 lessen

per dag

4 avonden

met activiteit

Taal

Nederlands

Het programma is van maandag tot en met vrijdag.

Op maandagmorgen kunt u inchecken bij het Inntel Hotel Rotterdam Centre, Leuvehaven 80 in Rotterdam en u kunt zich installeren in de kamer. Als u van ver komt, kunt u uiteraard ook op zondag aankomen*.

Om 9.30 uur wordt u in de centrale hal van het hotel verwacht, waar u zult worden opgehaald door één van onze taaltrainers. Samen wandelen we naar ons trainingscentrum waar we onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar zullen kennismaken. Om 10.30 uur begint uw eerste les.

*bij aankomst op zondag zal er een toeslag worden gerekend voor de hotelkamer en het ontbijt

De lesdagen zijn van 8.45 uur in de morgen tot 21.30 uur in de avond. Op vrijdag eindigt de training met een feestelijke afsluiting om 16.30 uur.

Elke dag heeft u 4 groepslessen en 2 privélessen. Daarnaast organiseren we workshops en heeft u tijd om te studeren. Er is altijd een trainer bij u om u te helpen.

Vanaf 8 uur is er een trainer bij het ontbijt. Van 8.45 uur tot 21.30 uur bieden wij u een gevarieerd programma aan van 8 lesactiviteiten per dag en 2 studieperiodes van 45 minuten. Na de lunch (van 12.45 uur tot 13.30 uur) is er een pauze van 30 minuten voorzien.

Na een goede nacht staat u op tijd op en begint u de dag met een rondje hardlopen door Het Park dichtbij het hotel. Na een douche gaat u om 8 uur naar het ontbijt waar uw collega’s en trainer al aanwezig zijn. Samen wandelen jullie om 8.30 uur naar het instituut waar u nog even tijd heeft voor een kopje koffie.

Om 8.45 uur begint de les en u start uw dag samen met 2 collega’s die net als u al Nederlandse lessen hebben gevolgd. Jullie presenteren professionele projecten aan elkaar en de trainer geeft goede feedback, wijst op enkele aandachtspunten en leert u interessante woorden en uitdrukkingen. U en uw collega’s hebben even tijd voor een kopje koffie en u spreekt in de pauze met een collega die nog niet zo veel ervaring heeft met het Nederlands.

Na de koffie kijkt u met de trainer naar een reportage en heeft u een debat met uw collega’s, waarna u weer tips krijgt en praktische woorden leert. Na deze intensieve les heeft u wat tijd om te studeren.

Om 12.45 uur is het tijd voor de lunch, samen met uw collega’s en een trainer. Na de lunch gaat u even naar buiten voor een wandeling langs de haven.

Om 14u begint uw privéles. Vandaag staat er een functioneringsgesprek op het programma en u doet een rollenspel met uw trainer. U leert veel nieuwe woorden en u traint zinnen die u zo kunt gebruiken, fijn!

Na de privéles heeft u weer even pauze, daarna is er een vandaag een workshop over de Nederlandse uitspraak en heeft u tijd om te studeren en uw presentatie van morgen voor te bereiden.

’s Avonds om 18 uur kijkt u met uw collega’s en een trainer naar het nieuws en daarna gaan jullie samen eten in een restaurantje in de buurt. U bestelt in het Nederlands, gelukt! Na het diner gaat u terug naar LINCO om een leuke quiz te doen. Om 21.30 uur wandelt u samen met uw collega’s naar het hotel voor een goede nachtrust zodat u de volgende dag weer fris en uitgerust aan de slag kunt!

Heeft u een vraag?

U kunt ons te allen tijde bellen of e-mailen

Interesse in het programma?