Skip to content

Onze aanpak

LINCO is uniek. U zult vijf intensieve dagen met ons in het Nederlands doorbrengen. U zult heel veel leren en oefenen. U zult plezier hebben. En u zult veel profijt hebben van deze training.

We kunnen onze aanpak samenvatten in vier kernwaarden.

Bij ons betekent complete immersie écht een volledige onderdompeling

U komt op maandag bij ons aan en u zult vrijdag aan het eind van de middag vertrekken. Bij alle activiteiten zal er een taaltrainer aanwezig zijn en met u in het Nederlands communiceren. We zullen samen in het Nederlands studeren, maar ook gesprekken voeren, activiteiten doen, eten - kortom: we gaan met u in het Nederlands leven. Bovendien zit LINCO midden in een bruisende stad: één stap buiten de deur en het Nederlands in de praktijk begint!

Intensief en efficiënt

De vijf dagen bij LINCO zullen heel intensief zijn: de dagen zijn lang en volledig in het Nederlands. Daarnaast hebben we een communicatieve aanpak wat betekent dat u in de les altijd actief bent en u zich constant moet concentreren. U zult zien dat onze manier van werken heel vermoeiend maar efficiënt is: u zult fantastische resultaten boeken en het zal u minder moeite kosten om Nederlands te spreken. LINCO is kleinschalig. Daardoor hebben we veel tijd om samen aan uw doelstellingen te werken en ons op uw Nederlands te richten.

Geen lesboek? 100% op maat gemaakt!

Bij LINCO werken we niet met vast materiaal, zoals een lesboek of oefeningen, zodat we ons volledig kunnen aanpassen aan uw niveau en doelstellingen. Alles wat we in de vijf dagen zullen behandelen, zal bruikbaar zijn voor of in dienst staan van uw behoeften. Dit doen we door middel van praktische oefeningen en rollenspellen. Heeft u specifieke materialen (een dossier, een presentatie, een catalogus, …)? Neem het mee! Samen zorgen we ervoor dat u voorbereid bent.

Professioneel én leuk

Professioneel en leuk gaan bij ons hand in hand. LINCO is een professioneel taaltrainingscentrum en we zullen in de lessen (voornamelijk) werken aan uw professionele behoeften. Dat doen we op een ontspannen en interactieve manier. Na de lesdag zoeken we een gezellig restaurant op om te eten.
’s Avonds staan er allerlei leuke activiteiten op het programma. Wat denkt u van een leuk spel, een uitstapje naar de Euromast of een leuke stadstour door het centrum van Rotterdam?
We gaan er een onvergetelijke week van maken!

Heeft u een vraag?

U kunt ons te allen tijde bellen of e-mailen

Interesse in het programma?